Varför gasspis?

Upplev känslan och snabbheten! Att laga mat på en gasspis är en annan sak. Det brinner! Du kan skaka med pannorna, utan rädslan att repa glashällen. Du kan använda alla pannorna. Det känns bara rätt!

 

Säkerheten

Gasspisen forsätter att fungera vid ett strömavbrott. Precis som vanligt.... Alla brännare är utrustade med en säkerhetsventil som förhindrar gas att läcka ut från spisen om lågan skulle slockna.

 

Snabbheten

När du tänder en gaslåga är den varm,  med en gång. Det går snabbt, och man har fantastiska möjligheter till exakt och omedelbar justering av temperaturen. När du släcker den blir det kallt. Lika fort!

 

Rengöring

Rengöringen av hällen är enkel, med löstagbara brännare och galler. En gasspis "varnar" dessutom före en överkokning med mjölkprodukter.

 

Ekonomi

För en familj på 5 personer räcker en flaska gasol (P11) i ca 6 månader, och kostar ca 350kr. Sänk huvudsäkringarna från 20A till 16A och tjäna ca 1000kr/år i fast avgift. Gasbrännaren har dessutom en mycket hög hållbarhet och är i princip underhållsfri.

 

Information om gasol!