Välja spis
Varför induktionsspis?
Matlagnings proffsen har länge hyllat snabbheten och effektiviteten när det gäller matlagning på induktionshäll. Värmen genereras genom ett magnetfält och vatten kan kokas upp snabbare än på någon gas - eller keramisk häll. Endast kokkärlet blir varmt inte värmezonen. Skulle det koka över, kan man med lätthet rengöra ytan under kärlet utan att det bränner vid. Endast vid extremt långvarig kokperiod blir induktionshällen varm för beröring. Residual Heat Indicator - en restvärmeindikator visar när hällen blir varm.
Varför vedspis?
Med vedspisen får man en värmekälla med matlagningsfunktioner, som är okänslig
för strömavbrott. Vedspisen kan installleras för matlagning och bakning, eller för
uppvärming. Många får en nostalgisk känsla av vedspisen.
Varför gasspis?
Med gasspisen får man en otroligt vacker inredningsdetalj eller möbel, med
professionella funktioner. Matlagningsprogrammen på TV med sina duktiga kockar
är omåttligt populära idag och nästan alla använder de gasspis.
Upplev känslan och snabbheten!
Ekonomi....
Det finns över 100.000 gasspisanvändare i Sverige, företrädesvis
i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Helsningborg. Carl har själv haft gasspis i över 20år.
-Vi är idag en familj på fem personer och vi lagar all mat på en gasspis. En gasolflaska på
27 liter (P11) räcker för oss i mer än 6 månader och kostar mindre än 400kr. Sänk huvudsäkringarna
från 20A till 16A och tjäna ca 1000kr/år i fast avgift. Gasbrännarna är dessutom underhållsfria och i det närmaste
outslitliga.